Çaji Diox Tea Detox

CHF59.90

26 stok

Jeni duke kërkuar për një çaj efektiv detoksifikimi për t’ju mbështetur në udhëtimin tuaj të humbjes së peshës?
Atëherë çaji Diox është vetëm zgjidhja që ju nevojitet!
Ky çaj i veçantë tërheq vëmendjen me vetitë e tij të djegies së yndyrës dhe eliminimit të edemës dhe gjithashtu mbështet procesin tuaj
të dobësimit duke rritur nevojën tuaj për ujë.Çaji që përmban njihet si një përshpejtues i shkëlqyer i metabolizmit dhe heqës i edemës.

Jeni duke kërkuar për një çaj efektiv detoksifikimi për t’ju mbështetur në udhëtimin tuaj të humbjes së peshës?
Atëherë çaji Diox është vetëm zgjidhja që ju nevojitet! 

Ky çaj i veçantë tërheq vëmendjen me vetitë e tij të djegies së yndyrës dhe eliminimit të edemës dhe gjithashtu mbështet procesin tuaj
të dobësimit duke rritur nevojën tuaj për ujë.Çaji që përmban njihet si një përshpejtues i shkëlqyer i metabolizmit dhe heqës i edemës.
Çaji Diox, i cili përmban 60 copë,konsumohet me stomak bosh 1 orë para vaktit të mëngjesit dhe të darkës.

Karakteristikat kryesore:
Efekti i djegies së yndyrës:Çaji Diox ndihmon në djegien e yndyrës së tepërt në trup falë përbërësve të tij natyralë.
Në këtë mënyrë,procesi juaj i humbjes së peshës përparon më shpejt dhe në mënyrë më efektive.

Heqja e edemës:Edemat në trup mund të ngadalësojnë procesin e humbjes së peshës dhe të shkaktojnë një ndjenjë fryrjeje.
Çaji Diox ju ndihmon të largoni toksinat dhe lëngjet e tepërta nga trupi me vetitë e tij për heqjen e edemës.

Rrit nevojën për ujë:Konsumi adekuat i ujit është i rëndësishëm për një trup të shëndetshëm.Çaji Diox mbështet trupin tuaj në
një mënyrë të shëndetshme duke rritur nevojën tuaj për ujë me ekstraktet e tij natyrore bimore.

Përshpejton metabolizmin:Çaji që përmban rrit shkallën tuaj metabolike, mbështet djegien e kalorive dhe përshpejton procesin tuaj të dobësimit.
Udhëzime përdorimi:
Hidhni një qese çaji Diox në një gotë me ujë të nxehtë dy herë në ditë,pra 1 orë para vaktit në mëngjes dhe në mbrëmje dhe përzieni.

 

Kategoritë

Çaji Diox Tea Detox