Çaji Senna Meki – Kundër konstipacionit ( Kapsllëkut )

CHF7.90

49 stok

Përbërësi aktiv në Senna fokusohet tek përmbajtja e senosideve e cila stimulon peristaltikën, lëvizjet e natyrshme ritmike të zorrës së trashë, me qëllim që të lehtësoj kapsllëkun përmes eliminimit normal, gjithashtu lehtëson shërimin e hemorroideve dhe fisurave anale. Kjo zakonisht ndodh brenda 6 deri 12 orë pasi që Senna të mirret. Prandaj kjo është arsyeja që ne u rekomandojmë të merrni Senna para se të pushoni gjatë natës.

Rekomandohet ne trajtimin e kontipacionit (kapsllekut) duke nxitur jashteqitjen, lehteson sherimin e hemorroideve dhe fissurave anale. Efekti i tij laksativ shfaqet pas 10 deri 12 ore.Perdoret nje gjysme luge (gjelle) me gjethe me një gote uje, zihet dhe kullohet. Ky trajtim nuk duhet vazhduar per me shume se dy jave, dhe duhen bere minimumi dy jave nderprerje, para se te fillohet nje kure e dyte.

Sasia 50gr.

Kategoritë

Çaji Senna Meki – Kundër konstipacionit ( Kapsllëkut )