Çelësi i suksesit, një libër që prek ambicien dhe zgjon energjinë shpirtërore

CHF6.90

11 stok

Një libër që prek ambicien dhe zgjon energjinë shpirtërore.

Titulli: Çelësi i suksesit, një libër që prek ambicien dhe zgjon energjinë shpirtërore
Titulli i origjinalit: Miftahu en-Nexhah
Autorë: Dr. Aid El-Karni
Përktheu nga gjuha arabe: Agron Islami
Redaktor: Mr. Hasan Baftijari
Lekturoi: Roald A. Hysa
Redaktor artistik: Dorlir Kraja
Redaktor teknik: Sedat Halimi
Shtypi: Focus Print – Shkup
Botues: Shhtëpia Botuese Ajan – Tetovë

Një libër që prek ambicien dhe zgjon energjinë shpirtërore.
Një libër i mbushur me këshilla të vyera dhe të vlefshme për çdo moshë. Këshilla të shoqëruara fillimisht me shembuj realë nga njerëz të ditur, që u bënë prijësit e shoqërisë njerëzore. Këshilla për të gjithë ata që dëshirojnë të jenë dikush në jetë, të bëhen të dijetar cilësorë, ligjërues të aftë, oratorë, shkrimtarë por edhe prindër të mirë. Të gjithë këtyre ua kushton këtë libër studiuesi dhe dijetari i madh Dr. Aid El-Karni.

Kategoritë

Çelësi i suksesit, një libër që prek ambicien dhe zgjon energjinë shpirtërore