Çerdhja e ngrohtë familjare xheneti i kësaj bote

CHF5.90

S’ka stok

Allahu i Madhëruar, është burimi i të gjitha dashurive. Për rrjedhojë, çdolloj dashurie është një mjet përgatitor dhe ngritës drejt dashurisë hyjnore. Atëherë: Çfarë jete familjare duhet të bëjmë në frymën e Kuranit dhe Sunetit, që këto të bëhen lumturia e të dyja botëve për ne!?. Çfarë duhet të kemi kujdes, që familjet tona të bëhen kopshte të paqes dhe begatisë!?. Allahu i Madhëruar na dhëntë hise prej frymës shpirtërore të jetës familjare të Pejgamberit (a.s.)! Amin!..

Titulli: Çerdhja e ngrohtë familjare xheneti i kësaj bote
Autor: Osman Nuri Topbash
Përktheu: Luan Ahmeti
Redaktor: Zija Vukaj
Kryeredaktor: Alban Kali
Design: Bledar Xama
Formati: 5.0 x 8.1
Faqe: 120
Botues: Progresi Botime

Allahu i Madhëruar, është burimi i të gjitha dashurive. Për rrjedhojë, çdolloj dashurie është një mjet përgatitor dhe ngritës drejt dashurisë hyjnore. Atëherë: Çfarë jete familjare duhet të bëjmë në frymën e Kuranit dhe Sunetit, që këto të bëhen lumturia e të dyja botëve për ne!?. Çfarë duhet të kemi kujdes, që familjet tona të bëhen kopshte të paqes dhe begatisë!?. Allahu i Madhëruar na dhëntë hise prej frymës shpirtërore të jetës familjare të Pejgamberit (a.s.)! Amin!..

Kategoritë

Çerdhja e ngrohtë familjare xheneti i kësaj bote

CHF5.90