Ç’është lumturia e vërtetë

CHF6.00

8 stok

Lexues të nderuar, libri Ç’është lumturia e vërtetë e autorit Dr. Naser bin  Sulejman el-Umer është një udhërrëfyes që tregon se si ta gjejmë lumturinë e vërtetë. Çdo njeri në rruzullin tokësor dëshiron fat dhe mundohet ta arrijë atë. Njerëzit mund të dallohen nga feja, raca, nga ushqimi dhe pija ose nga dëshirat e shprehjet, ekziston diçka e përbashkët te të gjithë – dëshira për fat.

Category:

Titulli: Ç’është lumturia e vërtetë
Autor: Dr. Naser bin  Sulejman el Umer
Përkthyes: Afet Beadini
Lektor dhe korrektor: Edin Q. Lohja
Recensues: Xhaudet Iseni
Përgaditja kompjuterike: Skender Qazimi
Për botuesin: Afet Beadini
Biblioteka Hamza – Fshati Dobërdol
Shtypi: Shtypshkronja Thesari – Dobërdol

Lexues të nderuar, libri Ç’është lumturia e vërtetë e autorit Dr. Naser bin  Sulejman el-Umer është një udhërrëfyes që tregon se si ta gjejmë lumturinë e vërtetë. Çdo njeri në rruzullin tokësor dëshiron fat dhe mundohet ta arrijë atë. Njerëzit mund të dallohen nga feja, raca, nga ushqimi dhe pija ose nga dëshirat e shprehjet, ekziston diçka e përbashkët te të gjithë – dëshira për fat.

Besimtar ose jo, i mirë a i keq, çdonjëri prej tyre kërkon fat. Kur i pyesim: Pse veproni kështu? Për ç’arsye? Do të përgjigjen: °Dëshirojmë fat! Pa marrë parasysh sa thjesht e thonë këtë fjalë, apo me të vërtetë mendojnë ashtu. Shumica e njerëzve nuk e gjejnë rrugën e fatit, por të gjithë dëshirojnë fat, shumica gabon dhë nuk e gjejnë atë.

Vallë, a gjendet lumturia në pasuri? Në ngritjen e ndërtesave dhe pallateve të bukura? Kjo është lumturi?

A thua se lumturia qëndron në famë, në sport, në art… A gjendet lumturia tek ata me diploma, tek dikush që bëhet doktor, etj ?

Shumë njerëz duke e kërkuar fatin i kalojnë të gjithë kufijtë. Por, asnjëherë nuk e përjetojnë fatin e vërtetë (as në këtë e as në botën tjetër).
Në këtë broshurë autori nëpërmjet ngjarjeve të vërteta që u kanë ndodhur njerëzve të pasur, me famë dhe autoritet, na shpjegon se ç’është fati i vërtetë sipas Islamit, si mund të arrijmë atë dhe cilat janë pengesat që na largojnë nga lumturia e vërtetë.

Kategoritë

Ç’është lumturia e vërtetë