Çfarë humbi bota me dobësimin e muslimanëve

CHF26.00

1 stok

Mendimtarët, ekspertët e shkencave dhe të letërsis si dhe thirësit e mëdhej në Islam e llogarisin ndër më të mirët dhe më të çmuarit e librave të shekullit njëzet.Ky libër madhështor e tepër i vlefshëm, që llogaritet si ndër të parët dhe më të njohurit e të ndjerit të thirjes islame, mendimtari dhe letrarit të shquar Ebu Hasan En-Nedeuij, mbetet ndër librat më të përhapur në botën islame, libri që u përkthye me shpejtësi në gjuhët e lindjes dhe perëndimit, aq sa sipas përllogaritjeve të korrektuesit ka pasur mbi 60 botime dhe ribotime.

Category:

Titulli i librit: Çfarë humbi bota me dobësimin e muslimanëve
Autori: Ebu Hasan En- Nedeuij
Shqipëroi: Flori Kola
Përkujdesja kompjuterike: RAH
Ballina: Halil Ersin
Boton: Alsar

Mendimtarët, ekspertët e shkencave dhe të letërsis si dhe thirësit e mëdhej në Islam e llogarisin ndër më të mirët dhe më të çmuarit e librave të shekullit njëzet.Ky libër madhështor e tepër i vlefshëm, që llogaritet si ndër të parët dhe më të njohurit e të ndjerit të thirjes islame, mendimtari dhe letrarit të shquar Ebu Hasan En-Nedeuij, mbetet ndër librat më të përhapur në botën islame, libri që u përkthye me shpejtësi në gjuhët e lindjes dhe perëndimit, aq sa sipas përllogaritjeve të korrektuesit ka pasur mbi 60 botime dhe ribotime.

Kategoritë

Çfarë humbi bota me dobësimin e muslimanëve