Çlirimi i Stambollit 1453, komplet prej 2 DVD

CHF20.00

S’ka stok

Filmi Artistik në dy pjesë ( 2 DVD ) mbi çlirimin e Stambollit nga Sulltan Fatihu

Category:

Filmi Artistik në dy pjesë ( 2 DVD ) mbi çlirimin e Stambollit nga Sulltan Fatihu

Në një Hadith të Muhamedit a.s. thuhet: E lymja ajo ushtri dhe i lymi ai Komandant që do ta çliroj Konstandinopojën.

Kurse një thënie e Sulltan Fatihut: Ja do Ta marrë unë Konstandinopojën, ja Konstandinopoja do të marr mua.

Filmi është në gjuhën turke i përkthyer në gjuhën shqipe me titra.

Kategoritë

Çlirimi i Stambollit 1453, komplet prej 2 DVD

CHF20.00