Çliro në veten tënde Mbretëreshën e Shebas, procedura dhe protokolle që të udhëheqin për një jetë më të mirë

CHF8.00

5 stok

Libri më i mirë i llojit të tij dhe më i shituri në mbarë botën

Category:

Titulli: Çliro në veten tënde Mbretëreshën e Shebas, procedura dhe protokolle që të udhëheqin për një jetë më të mirë
Autori: Heba el-Sherif
Titulli i origjinalit: Release Your Inner Queen Of Sheba!
Botues: LIB-ART
Perkthimi dhe redaktimi gjuhesor (Lektura): Roald Hysa
Recensent Fetar dhe keshilltar i botimit: Lulzim Susuri
Kopertinat: QESH – Driton Xhezairi
Faqosja: Gazmend Gjota

Libri më i mirë i llojit të tij dhe më i shituri në mbarë botën

Me qasje bashkëkohore dhe praktike duke shënuar ndikim pozitiv të matshëm në rritjen e potencialit dhe ndryshimin drejt një jete më të mirë. Libër që ju duhet, që të vazhdoni drejt suksesit dhe jetës më të mirë..!

Çliro në veten tënde Mbretëreshën e Shebas është guida jote në vetëfuqizimin, duke përcaktuar procedurat e sakta dhe procesin e 21 protokolleve, që do të çojnë ty në një udhëtim fantastik. Brenda ju dotë gjeni veten tuaj më të mirë dhe pasionet tuaja më të mrekullueshme. Ju do të shfrytëzoni talentet e juaja unike dhe do të ndërtoni vetëbesimin tuaj, ndërsa do të përpiqeni të arrini të gjithë atë që aspironi. ju do të bëheni inxhiner i kështjellës që do ta ndërtoni vet nëpërmjet lumturisë.

Kategoritë

Çliro në veten tënde Mbretëreshën e Shebas, procedura dhe protokolle që të udhëheqin për një jetë më të mirë