Çokollatë e mrekullive VIP – Chocolate VIP Wonderful

CHF29.90

30 stok

Çokollatë e mrekullueshme është një burim i menjëhershëm i energjisë dhe rritjes së vitalitetit të mashkullit. Kutia përmban 12 copa.

Çokollatë e mrekullueshme është një burim i menjëhershëm i energjisë dhe rritjes së vitalitetit të mashkullit.

Kutia përmban 12 copa.

Përbërësit:

Çokollatë Qumështi (40%), Mjaltë Lule e Pastër, përzierje e bimëve të pyjeve të shiut: rrënja Tongkat Ali, rrënja xhensen, Carob dhe kanellë pluhur

Përdorimi:

Shumica e meshkujve kënaqen duke konsumuar një pako pas darkës duke shtrydhur përmbajtjen në gojën e tyre, atëherë këshillohet që të pinë një ose dy gota ujë të pastër, pastaj të presin 20-45 minuta për të ndjerë efektet e Wonderful Chocolate (Koha ndryshon për shkak të qarkullimi i gjakut i individit)

Dobitë:
– Rrit Energjinë
– Rrit fuqinë e potencës
– Rrit kohën gjatë mardhënies
– Shton fuqinë me orë të tëra .

Sapo të fillojnë efektet e Wonderful Chocolate, ju jeni gati. Efekti i një pakete mund të zgjasë për 48 orë.

Shënim: Efektiviteti mund të ndryshojë nga personi në person.

Kush NUK MUND ta përdorë:

Të mos përdoret nga pacientët me insuficiencë të veshkave, sëmundje të zemrës, hipertension kronik dhe fëmijë nën 18 vjeç.

Kategoritë

Çokollatë e mrekullive VIP - Chocolate VIP Wonderful