Cystix  – Çaj për infeksionet e traktit urinar

CHF3.45CHF6.90 (-50%)

S’ka stok

Kombinim i bimëve me veti anti-inflamatore, antiseptike, diuretike, qetësuese dhe hemostatike që përdoren tradicionalisht për pastrimin e rrugëve urinare tek infeksionet bakteriale dhe proceset inflamatore. Konsiderohet i dobishëm sidomos në infeksionet e traktit të poshtëm urinar.*

Categories: ,

Kombinim i bimëve me veti anti-inflamatore, antiseptike, diuretike, qetësuese dhe hemostatike që përdoren tradicionalisht për pastrimin e rrugëve urinare tek infeksionet bakteriale dhe proceset inflamatore. Konsiderohet i dobishëm sidomos në infeksionet e traktit të poshtëm urinar.*

Përmbajtja: Gjethe gërdeci (Arctostaphylos uvae ursi), Mështekna e argjendtë (Betula pendula), Hithra (Urtica Dioica), Mustaqe misri (Maidis stigmata), Bari i thjerrëzës (Herniaria glabra), Jamball (Glycyrrhiza glabra), Rrënjë kolmuthi (Oninis spinosa), Farë e zezë (nigella sativa), Majdanoz (Petroselinum crispum); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.

Kategoritë

Cystix  - Çaj për infeksionet e traktit urinar

CHF3.45CHF6.90 (-50%)