Dandelion (Lule Rradhiqe, bimë dhe rrënjë), Taraxacum Officinalis (Folia & Radix)

CHF2.95CHF5.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret për: anemi, pastrimin e gjakut, pastrimin e trupit nga toksinat,
për të shtuar prodhimin e tëmthit (si pasojë tretë edhe yndyrën),
ka efekt mirëbërës edhe kundër gurëve në tëmth si dhe përmirëson shëndetin e veshkave dhe të traktit urinar.

Categories: ,

Tradicionalisht përdoret për: anemi, pastrimin e gjakut, pastrimin e trupit nga toksinat,
për të shtuar prodhimin e tëmthit (si pasojë tretë edhe yndyrën),
ka efekt mirëbërës edhe kundër gurëve në tëmth si dhe përmirëson shëndetin e veshkave dhe të traktit urinar.

Kategoritë

Dandelion (Lule Rradhiqe, bimë dhe rrënjë), Taraxacum Officinalis (Folia & Radix)

CHF2.95CHF5.90 (-50%)