Dashuria e kapitenit

CHF8.90

3 stok

Resul Shabani përshkruan portin e Liqenit të bukur, urtësinë e profesorit dhe kapitenit, pajtonin dhe pajtonxhiun Gano, tavernën buzë Liqenit të Haxhi Eminit bashkë me sheshin e qytetit dhe urën në mes, që janë pikat kryesore të ngjarjeve të këtij romani, që është thurrur si një varg.

Author: Resul Shabani
Shtëpia botuese: Botime Nobel
Numri i Faqeve: 143

Resul Shabani përshkruan portin e Liqenit të bukur, urtësinë e profesorit dhe kapitenit, pajtonin dhe pajtonxhiun Gano, tavernën buzë Liqenit të Haxhi Eminit bashkë me sheshin e qytetit dhe urën në mes, që janë pikat kryesore të ngjarjeve të këtij romani, që është thurrur si një varg.

 

 

Kategoritë

Dashuria e kapitenit

Dashuria e kapitenit