POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Deflini – Tregimi i një ëndërrimtari

CHF11.90

4 stok

Bestseller Internacional. Mbi 10 milion kopje të shitura në gjithë botë.

Titulli: Deflini – Tregimi i një ëndërrimtari
Titulli në origjinal: The Dolphin – Story of a Dreamer
Botues: Taulant Bici
Shtëpia botuese: Botime Koliqi
Redaktor përgjegjës: Behxhet Bici
Përktheu nga origjinali: Amella Bashobiq
Kopertina dhe faqosja: Arbëresh Dalipi

Bestseller Internacional. Mbi 10 milion kopje të shitura në gjithë botë.

Kategoritë

Deflini - Tregimi i një ëndërrimtari

CHF11.90

Add to Cart