POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Dëlirja e zemrës, shenjat dhe shërimi i lëngatave të zemrës

CHF8.90

6 stok

Ky libër është për pastrimin e vetvetes dhe manual i çlirimit të vetvetes. Në qoftë se punojmë me zemrat tona, nëse vërtetë fillojmë ti zbatojmë rekomandimet që gjenden në të, do ti shohim ndryshimet në jetën tonë, familjet tona dhe shoqërinë tonë.

Titulli: Dëlirja e zemrës, shenjat dhe shërimi i lëngatave të zemrës
Titulli i origjinalit: Signs, Symptoms and Cures oft he Spiritual Diseases oft he Hart
Autorë: Hamza Yusuf
Redaktura profesionale: Agron Islami
Redaktura gjuhësore: Edin Q. Lohja
Arti grafik: Nagip Ismaili
Dizajni: Rudina Çupi
Shtypi: Focus Print – Shkup
Botues: Sh.B. Ajan

Ky libër është për pastrimin e vetvetes dhe manual i çlirimit të vetvetes. Në qoftë se punojmë me zemrat tona, nëse vërtetë fillojmë ti zbatojmë rekomandimet që gjenden në të, do ti shohim ndryshimet në jetën tonë, familjet tona dhe shoqërinë tonë.

Kategoritë

Dëlirja e zemrës, shenjat dhe shërimi i lëngatave të zemrës