Derset e Ramazanit

CHF12.00

12 stok

Në këtë libër autori paraqet 30 Ligjërata – derse të muajit të ramazanit si p.sh.:

Category:

Titulli: Derset e Ramazanit
Autor: Mirsad Sediq
Përktheu nga Boshnjakishtja: Dr. sc. Selim Sylejmani
Redaktor: Ilmi Krasniqi
Lektor – korrektor: Hamdi Ademi
Realizimi kompjuterik: Era design
Ballina: Drita design
Editor: Zekerija Abdullahu
Shtypi: Drukart, Prishtinë

Në këtë libër autori paraqet 30 Ligjërata – derse të muajit të ramazanit si p.sh.:

Vlera e muajit dhe vlera e agjërimit të Ramazanit,
Dispozitat e agjërimit,
Namazi vullnetar,
Vlera e mësimit të Kur’anit,
Urtësia e agjërimit,
Qka e prishë Ramazanin ……

Kategoritë

Derset e Ramazanit