Deti i kthjellët i devotshmërisë dhe i suptilitetit

CHF14.00

9 stok

Libri falë Allahut dhe mëshirës së tij, është ineteresant për lexues, shok i cili nuk mërzitet, mik i cili nuk është i tepërt, nxitës i zemrës deri në afatin e caktuar, udhërrëfyes i shpirtit në afrim me Sundimtarin, përmbledhje këshillash të mrekullueshme dhe rruzash xhevahiri në xherdanin e çmueshëm, të cilat hulumtuesi i zellshëm, mbase nuk do të mund ti gjej në librat e tjerë.

Category:

Titulli: Deti i kthjellët i devotshmërisë dhe i suptilitetit
Titulli i origjinalit: El Bahru er rekaik fi zuhdi ver rikaik
Autorë: Ahmed Ferid
Përktheu: Dr. sci. Selim Sylejmani
Radhitja kompjuterike: ERA design
Botues: Sh. B. Drita e jetës – Gjilan
Biblioteka: Devotshmëria
Kryeredaktor: Zekerija Abdullahu
Redaktor: Avni Aliu, Iljaz Mustafa, Selim Sylejmani, Aliriza Selmani, Sadullah Ramizi
Redaktor: Lulzim Lecaj
Shtypi: Druck Art – Prishtinë

Libri falë Allahut dhe mëshirës së tij, është ineteresant për lexues, shok i cili nuk mërzitet, mik i cili nuk është i tepërt, nxitës i zemrës deri në afatin e caktuar, udhërrëfyes i shpirtit në afrim me Sundimtarin, përmbledhje këshillash të mrekullueshme dhe rruzash xhevahiri në xherdanin e çmueshëm, të cilat hulumtuesi i zellshëm, mbase nuk do të mund ti gjej në librat e tjerë.

Ky libër eshtë një përmbledhje të këshillave për vete dhe vëllëzërit e mi, e përpiluar nga literature edukative të cilën e kam pasur në disponim. Gjatë kësaj jam kufizuar në citimin e transmetimeve të sigurta në mënyrë që vëllëzërit e mi të cilët dëshirojnë ta shërojnë shpirtin dhe pastrojnë zemrën, ti kursej nga leximi i librave voluminoze, të cilat si të tilla nuk janë të kursyera nga informacionet e pasigurta.

Ky libër pa dyshim mund të shërbej si lektyrë e dobishme për vëllëzërit të cilët i janë përkushtuar dave dhe tua kursej kohën rreth përgaditjes së hytbeve, meqë qdo temë e tij është e përshtatshme për hytbe ose ligjërata të pavarura.

Kategoritë

Deti i kthjellët i devotshmërisë dhe i suptilitetit