Detyrat dhe përgjegjësitë e Njeriut

CHF8.90

S’ka stok

Titulli: Detyrat dhe përgjegjësitë e Njeriut
Autor: Prof. Dr. H. Mehmet Soysaldi
Përktheu nga turqishtja: Mr. Jetmir SULEJMANI
Redaktor gjuhësor: Ilir REXHEPI
Redaktor përkthimi: Mirlinda SULEJMANI
Botues: “BULONI”

Allahu i plotëfuqishëm e krijoi njeriun në formën më të bukur dhe e dërgoi në këtë botë. I dha nimete të panumërta. Allahu i cili e krijoi njeriun dhe e dërgoi në këtë botë, nuk e la pa mbikëqyrje, por njeriut i shtroi disa detyra dhe përgjegjësi. Njeriu duhet të jetë i vetëdijshëm dhe të veprojë sipas detyrave dhe përgjegjësive që ia ka parashtruar Allahu, po kështu duhet ta menaxhojë edhe jetën.

Kategoritë

Detyrat dhe përgjegjësitë e Njeriut

Detyrat dhe përgjegjësitë e Njeriut

CHF8.90