Dhe malet oshtinë

CHF19.90

4 stok

Autori nr. 1, më i shituri në Nju Jork, Khaled Hosseini vjen sërish me një libër të ri pas gjashtë vjetësh. Një libër emocional, provokues dhe i paharrueshëm, që përshkruan se si dashurojmë, si kujdesemi për njëri – tjetrin dhe se si zgjedhjet që bëjmë reflektohen brez pas brezi. Në këtë roman, Hosseini shpalos mënyrat e larmishme se si familjet mbështetin, lëndojnë, tradhtojnë, nderojnë dhe sakrifikojnë për njëri – tjetrin.

Category: Tags: , , , ,

Titulli: Dhe malet oshtinë
Titulli i origjinalit: And the Mountains Echoed
Autor: Khaled Hosseini
Përkthyese: Oriana Tamburi
Redaktor: Loredan Bubani
Redaktore teknike: Viola Robo
Kopertina: Studio grafike Macdesign
Botues: Luan Pengili

Autori nr. 1, më i shituri në Nju Jork, Khaled Hosseini vjen sërish me një libër të ri pas gjashtë vjetësh. Një libër emocional, provokues dhe i paharrueshëm, që përshkruan se si dashurojmë, si kujdesemi për njëri – tjetrin dhe se si zgjedhjet që bëjmë reflektohen brez pas brezi. Në këtë roman, Hosseini shpalos mënyrat e larmishme se si familjet mbështetin, lëndojnë, tradhtojnë, nderojnë dhe sakrifikojnë për njëri – tjetrin.

Duke ndjekur hap pas hapi personazhet e tij, zgjedhjet dhe dashuritë nëpër botë, nga Kabuli në Paris, më pas në San Fransisko dhe në ishullin grek Tinos, historia zgjerohet duke u bërë më e ndërlikuar emocionalisht, më tërheqëse dhe më e fuqishme pas çdo faqeje që shfletojmë. Mrekullia e radhës që mban emrin e “Khaled Hosseini-t” ka qën një sukses si dhe dy librat e tijë të mëparshëm.  Pena e tijë është e dhimbshme dhe me një zemër të madhe ashtu siç eshtë ai mendojë unë.

Kur shoh foto e Khaleid Hosseini-t në syt e tij shohë gjithë ngjarjet e dhimbshme që ai përshkruan në libër. E nga një mjek me shpirt të  madhë vetëm perla do dilnin por të kthehemi te libri. Bëhet fjalë për jetën e një familje Afgane më saktë jetën e një motre dhe vëllai që fati i ndan në vegjëli dhe kërkohen gjithe jetën deri kur gjënden por tashmë është shumë vonë. Spo ju tregoje më tej për ngjarjet qe zhvillohen për mos ju shuar kureshtjen  por por ju them që Khaleid Hosseini është nga ato shkrimtarë që nuk mundë të lësh asnjë libër të tijë pa lexuar e aq më tepër…. Dhe malet oshtinë.

Kategoritë

Dhe malet oshtinë

CHF19.90

Add to Cart