POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Dhuratë komplet Sexhade, sureja Jasin, tesbih, misvak dhe parfum

CHF29.90

S’ka stok

Dhurata më e bukur, për njeriun më të dashur është sexhadeja, ai sa herë falët në të, lutet për ty. Pastaj gjate dhikrit dhe leximit të Kuranit poashtu përfitoni nga sevapet qe ua benë juve dhuratë.

Dhurata më e bukur, për njeriun më të dashur është sexhadeja, ai sa herë falët në të, lutet për ty. Pastaj gjate dhikrit dhe leximit të Kuranit poashtu përfitoni nga sevapet qe ua benë juve dhuratë.

Parfymi dhe misvaku që tregon se ju kujdeseni që ai të duket bukur dhe të kundërmon erë të mirë

E ne u kujdesëm tua sjellim këtë komplet që ti suprizoni njerzit e zemrave tua. Kompleti përbehet nga ngjyra të ndryshme tế sexhade dhe na vẹn keq që nuk mindemi ti postojmë të gjitha ngjyrat, kurse modelet janë të njëjta.

Ngutu bëja surprizën.

Kategoritë

Dhuratë komplet Sexhade, sureja Jasin, tesbih, misvak dhe parfum

CHF29.90