Dita e kiametit, nga çasti i bërjes së kiametit deri te kalimi i urës së Siratit

CHF8.90

S’ka stok

Në këtë libër do të shohim se si i vjen fundi kësaj bote për të kaluar më pas në Ditën e Kiametit dhe ndodhitë e mëdha të asaj dite të madhe, derisa të kalojmë Siratin inshAllah.

Titulli: Dita e kiametit, nga çasti i bërjes së kiametit deri te kalimi i urës së Siratit
Autor: Dr. Shefqet Krasniqi
Redaktorë: Dr. Enal Jakupi, Mr. Sejdi Sallahu
Lektorë: Mr. Arjan Koçi
Përgaditja kompjuterike: Jeton Svirca
Kopertina: Fatlum Zeka
Botues: Sh. B. Kalem sh.p.k.

Në këtë libër do të shohim se si i vjen fundi kësaj bote për të kaluar më pas në Ditën e Kiametit dhe ndodhitë e mëdha të asaj dite të madhe, derisa të kalojmë Siratin inshAllah.

Në këte libër do të mundohemi shkurtimisht të përshkruajmë kohën kur do të ndodhë kiameti, mënyrën se si do të ndodhë, pastaj ringjalljen dhe daljen e njerëzve para Zotit të tyre, më pas gjërat me të cilat do të ballafaqohen njerëzit gjatë asaj dite, e cila është shumë e madhe dhe e gjatë, është dita me vështërsitë më të mëdha që do të përjetojë njeriu ndonjëherë, ditë vendimtare për ardhmërinë e tij, për ardhmërinë e tij, për lumturinë e tij të pafund.

Kategoritë

Dita e kiametit, nga çasti i bërjes së kiametit deri te kalimi i urës së Siratit

CHF8.90