Dr. Rashel Gold Collagen Elastin Serum 8 në 1

CHF6.90

S’ka stok

Përdorni serum të kolagjenit të elastinës çdo mëngjes dhe mbrëmje, aplikoni një sasi të arsyeshme në fytyrë, në varësi të strukturës së lëkurës, me një masazh deri në absorbim.

Përdorni serum të kolagjenit të elastinës çdo mëngjes dhe mbrëmje, aplikoni një sasi të arsyeshme në fytyrë, në varësi të strukturës së lëkurës, me një masazh deri në absorbim.

Përfitimet:

1.Krem për zbardhjen
2. Hidraton lëkurën
3. Zbut lëkurën
4.Aktivizon qelizat epidermale
5. Rivendosni lëkurën e re
6. Shtërngon lëkurën
7. Për t’i dhënë lëkurës ngjyrën e pastër,
8. Lëkura e bukur gjatë gjithë ditës.

Këshilla: Ky produkt është testuar përmes lëkurës dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Mbane larg fëmijëve dhe mos të luajnë fëmijët me të.

Kategoritë

Dr. Rashel Gold Collagen Elastin Serum 8 në 1

CHF6.90