POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Dr. Woo pallomë e lagur për të vonuar ejakulimin

CHF19.90

46 stok

Ndihmon për të vonuar ejakulimin duke mpirë organin gjenital i cili mund të jetë tepër i ndjeshëm gjatë ereksionit. Një marrëdhënie seksuale e këndshme dhe e gjatë e thellon intimitetin mes çifteve. Është gjithashtu i pajtueshëm me prezervativët dhe nuk e prish strukturën e prezervativit. Hipoalergjik, i lehtë për tu hequr pa njolla.

Ndihmon për të vonuar ejakulimin duke mpirë organin gjenital i cili mund të jetë tepër i ndjeshëm gjatë ereksionit. Një marrëdhënie seksuale e këndshme dhe e gjatë e thellon intimitetin mes çifteve. Është gjithashtu i pajtueshëm me prezervativët dhe nuk e prish strukturën e prezervativit. Hipoalergjik, i lehtë për tu hequr pa njolla.

Përdorimi: Thjesht aplikojeni për 2-3 minuta duke pirë në zonën e lafshës, kokës dhe poshtë organit tuaj gjenital, para 5-10 minutave nga marrëdhënia seksuale për rezultate më të mira.

Sasia: 8 copa

Kategoritë

Dr. Woo pallomë e lagur për të vonuar ejakulimin

CHF19.90

Add to Cart