POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Drita e zemrës – Sipas medhhebit Hanefi

CHF0.00

359 stok

Përmbledhje e shkurtër mësimesh e rregullash islame. Si të merret abdesi, pastaj rregullat e namazit, me sure të ndryshme dhe dua në fund. Gratis vetëm postën duhet ta paguani.

Category:

Përmbledhje e shkurtër mësimesh e rregullash islame. Si të merret abdesi, pastaj rregullat e namazit, me sure të ndryshme dhe dua në fund. Gratis vetëm postën duhet ta paguani.

Kategoritë

Drita e zemrës - Sipas medhhebit Hanefi