Duart e vogla – Mësimet e para

CHF15.90

S’ka stok

Një paketim me tetë libra të vegjël për fëmijët të cilët sapo kanë filluar te mësojnë fjalë e para. Kartonazh i trashë i rezistueshëm ekstra për fëmijët e vegjël që të mos dëmtohen lehtë.

Titulli: Duart e vogla – Mësimet e para
Autorë: Grup Autorësh
Botues: Bota Shqiptare

Një paketim me tetë libra të vegjël për fëmijët të cilët sapo kanë filluar te mësojnë fjalë e para. Kartonazh i trashë i rezistueshëm ekstra për fëmijët e vegjël që të mos dëmtohen lehtë.

Kategoritë e librave:

Ushqimet, Frutat dhe Perimet
Trupi im
Automjetet dhe Profesionet
Fjalët e para
Kafshët
Numrat, Format dhe Ngjyrat
Të kuptuarit
ABC Alfabeti

Kategoritë

Duart e vogla - Mësimet e para

CHF15.90