Dy Drama

CHF5.90

10 stok

Ngjarja zhvillohet në një kohë plot trazira e zallahi, kur gjithmonë gëlojnë brëngat e hallet e mëdha, që e pengojnë jetën dhe e bëjnë ose të mos lëviz aspak, ose të shihen vetëm disa xixa të jetës për të shpresuar për një jetë më të mirë. Në këto brenga e këto halle edhe fëmijët marrin pjesë edhe brumonsen me të rriturit.

Categories: , , Tag:

Titulli: Dy Drama – Agimesha e ngujuar në shtatë shpella Kuvend i guximtarëve

Pjesë nga libri:

Ngjarja zhvillohet në një kohë plot trazira e zallahi, kur gjithmonë gëlojnë brëngat e hallet e mëdha, që e pengojnë jetën dhe e bëjnë ose të mos lëviz aspak, ose të shihen vetëm disa xixa të jetës për të shpresuar për një jetë më të mirë. Në këto brenga e këto halle edhe fëmijët marrin pjesë edhe brumonsen me të rriturit.

Kategoritë