E Ardhmja e Mendjes

CHF22.90

4 stok

Libri E ARDHMJA E MENDJES nga autori Michio Kaku është ndër librat më të mirë “bestseller” i New York Times, e trajton objektin më magjepsës dhe më të ndërlikuar në universin e njohur: Trurin e njeriut. E ardhmja e mendjes e sjellë në një realitet të ri dhe befasues një temë, që dikur i përkiste vetëm provincës së trillimit shkencor. Kjo kryevepër shkencore i shpalosë kërkimet mahnitëse që po bëhen në laboratorët kryesorë në mbarë Botën…

Titulli: E ardhmja e Mendjes
Autor: Michio Kaku
Përktheu nga anglishtja: Ymrane Miftari
Ballina: Fisnik Bytyqi
Redaktore Gjuhësore: Ymrane Miftari
Faqosja: Elmedina Braha
Botoi: Shtëpia Botuese “Pena”
Shtypi: Shtypshkronja “Pena”

Libri E ARDHMJA E MENDJES nga autori Michio Kaku është ndër librat më të mirë “bestseller” i New York Times, e trajton objektin më magjepsës dhe më të ndërlikuar në universin e njohur: Trurin e njeriut. E ardhmja e mendjes e sjellë në një realitet të ri dhe befasues një temë, që dikur i përkiste vetëm provincës së trillimit shkencor. Kjo kryevepër shkencore i shpalosë kërkimet mahnitëse që po bëhen në laboratorët kryesorë në mbarë Botën…

Kategoritë

E Ardhmja e Mendjes

E Ardhmja e Mendjes