E bija e Hoxhës Fotomodele

CHF8.90

5 stok

Libri “E bija e Hoxhës fotomodele” është libri më i ri i sjellë në treg i autores Autores Turke Emine Çenlikoglu

Category:

Autore: Emine Çenlikoglu
Botues: : Sira Prishtinë

Libri “E bija e Hoxhës fotomodele” është libri më i ri i sjellë në treg i autores Autores Turke Emine Çenlikoglu
Në Librin “E bija e Hoxhës Fotomodele” lexuesi do të njihet me Inskenimet e mediave per ta shkatërruar rininë duke i sugjeruar asaj se zhveshja sjell lumturi dhe modernizem. Libri trajton kurthet e mediave që e sfidojnë edhe vajzën e Hoxhës e cila futet në botën e modeleve, por në fund e gjen prap rrugen e drejt fal edukimit të mirfilltë. Në këtë libër trajtohet gjerësisht një fenomen të cilen e ka vuajtur shoqëria shqiptare. Autorja, e burgosur disa herë për arsyer të përmbajtjes por edhe tematikave të trajtuara në libra në ndryshëm, sjell nëpërmjet librit “E bija e Hoxhës Fotomodele” mënyrat se si mund të dilet nga fenomene të tilla.

Kategoritë

E bija e Hoxhës Fotomodele