E bukura dhe bisha, libër zanor (kopertinë e trashë)

CHF14.90

4 stok

E bukura dhe bisha, vjen në këtë libër përrallash me zë, për fëmijët që akoma nuk kanë filluar të lexojnë.

Titulli: E bukura dhe bisha, libër zanor (kopertinë e trashë)
Përgatitur nga: Taulant Tafa, Eri Tafa
Shtëpia botuese: Vëllezërit Tafa
Fq. 10

E bukura dhe bisha, vjen në këtë libër përrallash me zë, për fëmijët që akoma nuk kanë filluar të lexojnë.

Kategoritë

E bukura dhe bisha, libër zanor (kopertinë e trashë)