E Bukura dhe Bisha

CHF5.90

4 stok

Përralla klasike “E Bukura dhe Bisha” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: E Bukura dhe Bisha
Botues: Efekos

Përralla klasike “E Bukura dhe Bisha” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

E Bukura dhe Bisha

E Bukura dhe Bisha