Edhe kjo kalon

CHF9.90

1 stok

Këto tregime trokasin në zemrat dhe ndërgjegjen tonë ,duke na mësuar se para së gjithash është dashuria,ajo që mban gjallë këtë botë ,në këtë epokë kur çdo gjë tjetër mundohet dhe vazhdon ta ngulfat në vazhdimësi jetën njerëzore.

Nëse mesazhi i këtyre tregimeve arrin të kalojë nga mendja në zemrat tona,pra nga fjala në veprim atëherë do të jetë kura më e mirë për përmirësimin e raporteve mes prindit e fëmijes,mes shokëve,mes burrit dhe gruas por edhe do jetë ilaçi më i mirë për vëllazërimin mes popujve dhe ideologjive pasi do ta nënkuptojmë se burimi i gjithë njerëzimit është i njëjti.

 

 

Përktheu:Fatijona Bajraj

Shtëpia botuese:Frymëzimi

Redaktoi:Albin Mehmeti,Kosovare Ramadani

Këto tregime trokasin në zemrat dhe ndërgjegjen tonë ,duke na mësuar se para së gjithash është dashuria,ajo që mban gjallë këtë botë ,në këtë epokë kur çdo gjë tjetër mundohet dhe vazhdon ta ngulfat në vazhdimësi jetën njerëzore.

Nëse mesazhi i këtyre tregimeve arrin të kalojë nga mendja në zemrat tona,pra nga fjala në veprim atëherë do të jetë kura më e mirë për përmirësimin e raporteve mes prindit e fëmijes,mes shokëve,mes burrit dhe gruas por edhe do jetë ilaçi më i mirë për vëllazërimin mes popujve dhe ideologjive pasi do ta nënkuptojmë se burimi i gjithë njerëzimit është i njëjti.

 

Kategoritë

Edhe kjo kalon