Efekti shumëfishues

CHF19.90

8 stok

Libra nga Brian Tracy, lektori profesionist me fokus në këshillim, motivim dhe teknika të shitjes. Librat e tij synojnë të krijojnë një mendim pozitiv, mentalitet fituesi dhe metoda efektive bindjeje.

Titulli: Efekti shumëfishues
Titulli origjinal: The Compound Effect
Botues: Taulant Bici
Redaktor përgjegjës: Behxhet Bici
Përktheu nga origjinali: Elvi Sidheri
Redaktor gjuhësor: Arbëresh Dalipi
Kopertina dhe faqosja: Arbëresh Dalipi
Shtypi: FOCUS Print – Shkup

Libra nga Brian Tracy, lektori profesionist me fokus në këshillim, motivim dhe teknika të shitjes. Librat e tij synojnë të krijojnë një mendim pozitiv, mentalitet fituesi dhe metoda efektive bindjeje.
Trejsi i mëson lexuesit se si të zhvillojnë zakonet e personave të suksesshëm në mënyrë që edhe ata të kenë më shumë impakt, të marrin vendime më të mira dhe të dyfishojnë ose trefishojnë të ardhurat e tyre. Lexuesit do të mësojnë si të organizojnë financat, të ruajnë shëndetin dhe gjallërinë, të mbajnë marrëdhënie dashurie, të ndërtojnë pavarësi financiare dhe të marrin një rol udhëheqës për t’i kthyer ëndërrat e tyre në realitet.

Kategoritë

Efekti shumëfishues

Efekti shumëfishues