Elon Musk – Si po na e formëson të ardhmen drejtuesi miliarder i SpaceX-it dhe Tesla-s

CHF21.90

4 stok

“Një vështrim i thelluar i figurës së sipërmarrësit më të rëndësishëm në botë. Vance na jep një tablo të paharrueshme të personalitetit të pashoq të Musk-ut dhe vullnetit të tij të pashtershëm për të kapërcyer çdo pengesë.”

Titulli: Elon Musk – Si po na e formëson të ardhmen drejtuesi miliarder i SpaceX-it dhe Tesla-s
Titulli i origjinalit: Ashle Vance – Elon Musk
Autori: Ashlee Vance
Përkthyesi: Vladimir Banushi
Përgaditja estetike e librit: You Name it
Shtypi: Shtypshkronja Vi-print.com
Botues: Botime Pema

“Një përmbledhje e hollësishme dhe plot ngjyra e historisë së ngjitjes së Elon Musk-ut në majat e botës së biznesit. Kjo vepër është një portret i goditur i personit që mund të ketë ndikimin më të madh në zhvillimin e racës njerëzore. Nëse Musk do ta shpie njerëzimin në Mars, kjo vepër do të ishte dokumenti themeltar i planetit të ri.”- BRAD STONE, autor i bestsellerit: The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon.

“Një vështrim i thelluar i figurës së sipërmarrësit më të rëndësishëm në botë. Vance na jep një tablo të paharrueshme të personalitetit të pashoq të Musk-ut dhe vullnetit të tij të pashtershëm për të kapërcyer çdo pengesë.” – Washington Post.

“Një raport i shkëlqyer… kjo vepër me siguri do të mbesë si i pari përshkrim i mirëfilltë i një personi të cilin më parë e kishim hasur vetëm nëpër karikatura. Pas shfletimit të faqeve të fundit, çdo lexuesi do t’i velen krahasimet me Steve Jobs-in. Jepini Musk-ut atë që i takon. S’ka të dytë si ai.”- New York Times Book Review.

Kategoritë

Elon Musk - Si po na e formëson të ardhmen drejtuesi miliarder i SpaceX-it dhe Tesla-s