POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Emrat musliman dhe domethënia e tyre

CHF5.00

323 stok

Në këtë libër tregohet vlera dhe rëndësia e emrit në islam. Njëheri është edhe lista e emrave islam, kuptimi dhe domethënia e tyre.

Category:

Titulli: Emrat musliman dhe domethënia e tyre
Autor: Ibrahim Kemura
Botues: Fondacioni i Rinisë Islame

Në këtë libër tregohet vlera dhe rëndësia e emrit në islam. Njëheri është edhe lista e emrave islam, kuptimi dhe domethënia e tyre.

Kategoritë

Emrat musliman dhe domethënia e tyre