Enciklopedia për fëmijë nga A në ZH

CHF39.00

S’ka stok

Nga galaktika gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta. Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla janë riprodhuar në këtë libër me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse.

Titulli: Enciklopedia për fëmijë nga A në ZH
Titulli i origjinalit: Children’s A to Z encyclopedia
Përkthyes:  Stavri Pone
Redaktorë: Bardhyl Musai
Botues: Shtëpia Botuese Edualba Press
Faqe: 368

Nga galaktika gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta. Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla janë riprodhuar në këtë libër me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse.

Ky libër paraqet një llojshmëri të pasur e të gjerë temash mahnitëse, të cilat do t’I nxitnin fëmijët të zbulojnë më shumë mbi botën që I rrethon. Formati bën të mundur që të dhënat të gjenden shpejt e me lehtësi. Me qindra ilustrime me ngjyra, fotografi, diagrame, veprimtari e karikatura miqësore ndihmojnë që të mësuarit të jetë edhe argëtues.

Fëmijët duan të mësojnë shpejt por janë të paktë librat që i formojnë në mënyrën e duhur. Prandaj Edualba sjell në shqip në një kohë rekord enciklopedinë për fëmijë të Milles Kelly Publishing, me kopertinë 3D, ky jepen koncepet kyçe sipas rendit analfabetik, përmes metodash moderne didaktike, të shoqëruara me imazhe, grafikë, pyetje dhe fjalorë shpjegues. Libri ka tema të reja në çdo faqe, fjalorth dhe kutiza që përmbajnë fakte si dhe një atllas.

Kategoritë

Enciklopedia për fëmijë nga A në ZH

CHF39.00