Epoka e madhe e panjohur

CHF31.90

S’ka stok

Një libër për historinë e disiplinave të ndryshme shkencore në kulturën e mendimit islam, si dhe për statusin e tyre si burim për zhvillimin teknologjik europian.

Boton: LOGOS-A
Për botuesin: Adnan Ismaili
Kryeredaktor: Husamedin Abazi
Redaktor biblioteke: Afrim Gashi
Redaktor: Metin Izeti
Përktheu nga turqishtja: Altin Qefaliu
Redaktor teknik: Halil Berisha
Mbikqyrës i shtypit: Kemal Ismaili

Një libër për historinë e disiplinave të ndryshme shkencore në kulturën e mendimit islam, si dhe për statusin e tyre si burim për zhvillimin teknologjik europian.

Kategoritë

Epoka e madhe

Epoka e madhe e panjohur

CHF31.90