Ermena (Bar pezmi, Bishtamithi) (Achillea Millefolium)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret kundër etheve. Besohet se stimulon tretjen dhe tonifikon enët e gjakut.
Për shkak të veprimit antiseptik në traktin urinar konsiderohet e dobishme në rastet e infeksioneve si cystitisi.
Konsiderohet bimë e veçantë në rastet trombotike të lidhura me hipertension,
dhe besohet se ulë tensionin e gjakut përmes përhapjes së enëve periferike.

Categories: ,

Tradicionalisht përdoret kundër etheve. Besohet se stimulon tretjen dhe tonifikon enët e gjakut.
Për shkak të veprimit antiseptik në traktin urinar konsiderohet e dobishme në rastet e infeksioneve si cystitisi.
Konsiderohet bimë e veçantë në rastet trombotike të lidhura me hipertension,
dhe besohet se ulë tensionin e gjakut përmes përhapjes së enëve periferike.

Kategoritë

Ermena (Bar pezmi, Bishtamithi) (Achillea Millefolium)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)