Fetva nga Muhamed Muteveli Sharavi

CHF24.00

8 stok

Fetva (konkluza) është ngërthurje, eklektizëm i pothuajse të gjitha temave që e brengosin intelktualitetin e nji muslimani të këtij shekulli. Me shumë urtësi Sharavi u jep përgjigje një mori temave e pytjeve pa mos e vënë në siklet dhe në vështirsi muslimanin e sodit…

Category:

Fetva (konkluza) është ngërthurje, eklektizëm i pothuajse të gjitha temave që e brengosin intelktualitetin e nji muslimani të këtij shekulli. Me shumë urtësi Sharavi u jep përgjigje një mori temave e pytjeve pa mos e vënë në siklet dhe në vështirsi muslimanin e sodit…

Sqarimi i tij është i ëmbël, ai i tregon gjërat me ngrohtësi; burimet e tij janë të kulluara e të pastra, gjë që përputhen me natyrshmërinë dhe i pranon intelekti, i cili ngrihet, lulëzon dhe jep fryte.Po ashtu ka pasur pyetje të shumta për femrën, për çështjet ku nuk ka vendim të prerë, ku mendja nuk mund ta definojë saktësisht nëse është gabim apo jo, por ka luhatje dhe dyshime.

Kategoritë

Fetva nga Muhamed Muteveli Sharavi