Fibra floku Cinema (E zezë)

CHF11.90

9 stok

Hair Building Fibrat ështe zgjidhje përfekte për burra dhe gratë që vuajnë nga humbja e flokëve, është zgjedhje përfekte për të cilët dëshirojnë të ndryshojnë mënyrën se si duken në pamjen e tyre.

Hair Building Fibrat ështe zgjidhje përfekte për burra dhe gratë që vuajnë nga humbja e flokëve, është zgjedhje përfekte për të cilët dëshirojnë të ndryshojnë mënyrën se si duken në pamjen e tyre.
Proteina keratin natyrale, proteinë që është e njëjtë me të cilën janë krijuar flokët. Fibrat në flokë janë të ngarkuar me elektricitet statik kështu që ato ndërlidhen me flokët tona dhe lidhjes fuqishëm.
Zhduk zonat e rralluara për një çast duke ju bërë me një kokë natyrale të plotë të flokëve. Thjesht shkundni fibrat e flokeve; Ata qëndrojnë gjatë gjithë ditës, gjatë gjithë natës. Është Ideale për të gjitha llojet e flokëve.

Karakteristikat:

  • Ofron rezultate të menjëhershme, të natyrshme duke i trashur flokët,
  • Është prodhuar nga një përbërës natyror nga fibërat e bimëve, jo toksik.
  • Krijuar në mënyrë klinike të sigurt për flokët dhe lëkurën tuaj Nuk do të shpifni lëkurën tuaj apo veshin
  • Hiqet lehtë nga rrobat
  • Qëndron gjatë gjithë ditës dhe natës derisa ta lani jashtë

Udhëzime:
Për rezultate më të mira, lani, thani dhe krehëni flokët tuaja. Aplikojeni fibrat e ndërtimit të flokëve mbi hapësirën e hollimit derisa kofsha e kokës nuk është më e dukshme. prekeni fushën e aplikimit poshtë butësisht, së bashku me dorën tuaj për ta ndihmuar atë ta vendosesh natyrshëm mbi kokën tuaj në flokët ekzistuese. Aplikoni higjienën tuaj të preferuar mbi zonën e aplikuar!

Shënim: Ju lutemi kontrolloni që flokët tuaj janë të thatë para se ta përdorni atë

Rekomanduar për:

  • Rindertimin e flokëve
  • Maskë për mbulimin e humbjes së flokëve
  • Humbja e flokëve femërore
  • Flokët e transplantuara
  • Përdorni me produkte të rritjes së flokëve

Si të përdorni produktin?
Spërkateni Hair Building Fibrat në zonën e rezervuar të flokëve derisa nuk mund ta shihni kokën.

(Ju lutemi të lëkundeni dhe tundni shishen kur ndjeni se fibra e bimëve është e vështirë të bien poshtë)

 

Kategoritë

Hair bulding fibers

Fibra floku Cinema (E zezë)