Fikhu i pakicave muslimane – Sfidat e muslimanëve në Përendim

CHF26.90

3 stok

Ky libër është një udhërrëfyes i rëndësishëm mbi jetën e muslimanëve në Përendim.

Titulli: Fikhu i pakicave muslimane – Sfidat e muslimanëve në Përendim
Autor: Dr. Shefqet Krasniqi
Për botuesin: Prof. Asoc. Dr. Fahrush Rexhepi
Redaktorë: Dr. Zija Abdullahu, Dr. Lulzim Esati
Lektorë: Mr. Arjan Koçi
Përgaditja kompjuterike: Jeton Svirca
Kopertina: Argjend Xhelili
Botues: Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, Fakulteti i Studimeve Islame – Prishtinë

Sot ekziston një presion i fuqishëm mbi muslimanët që jetojnë në vendet evropiane. Vala e imigrimit, që ka filluar pas Luftës së Dytë Botërore, i solli në Evropë burrat e parë muslimanë, pastaj gratë e tyre dhe mbarë familjen. Pesëdhjetë vjet më vonë, numri i muslimanëve që jetojnë në vendet e Evropës Perëndimore sillet te 15 milionë, në mos më shumë.

Ky libër është një udhërrëfyes i rëndësishëm mbi jetën e muslimanëve në Përendim.

Kategoritë

Fikhu i pakicave muslimane – Sfidat e muslimanëve në Përendim