Filmi Omeri r.a., DVD

CHF79.00

S’ka stok

Historia e Omerit r.a. Filmi i ka 30 DVD, dhe është i kualitetit HD, në gjuhën arabe i përkthyer me titra në gjuhën shqipe.

Categories: ,

Historia e Omerit r.a. Filmi i ka 30 DVD, dhe është i kualitetit HD, në gjuhën arabe i përkthyer me titra në gjuhën shqipe.

Serialin Omeri r.a. Filmi epik me i madhi ne historine islame. Një komision i dijetarëve e ka vërtetuar autenticitetin e skenarit ndërmjet të cilëve edhe Jusuf Kardavi, Muhamed Ali Sallabi, Selman Aude, Adil Kelbani, Muhamed Dido etj. Ky serial që vjen te ju në formatin HD eshte arritja me e madhe audiovizuale islame. Seriali ka 30 pjese.

Kategoritë

Filmi Omeri r.a., DVD

CHF79.00