Filmi Sytë e Zehrës, komplet prej 5 DVD

CHF50.00

S’ka stok

Përgjatë 3 orëve të këtij filmi artistik do të shihni masakrat që bëhen mbi popullin Palestinezë nga Jahudit.

Category:

Filmi Sytë e Zehrës

Film Artistik në 5 pjesë ( 5 DVD )

Përgjatë 3 orëve të këtij filmi artistik do të shihni masakrat që bëhen mbi popullin Palestinezë nga Jahudit.

Ngjarja e zhvillohet në një kamp Palestinezë ku Jahuditë shkojnë e i marrin pesë fëmijë kishe për kontrollim mjekësor. Por në të vërtetë ata i marrin dhe i kontrollojnë për transplantime të organeve.

Ngjarje shume e dhimbshme dhe mallëngjyese për përpjekjet që i bën Gjyshi i saj dhe një ekip gueril Palestinezë për ta shpëtuar Zehrën të cilës dëshirojnë tia marrin Sytë.

Filmi është në gjuhën Turke i përkthyer me titra në gjuhën shqipe.

 

Kategoritë

Filmi Sytë e Zehrës, komplet prej 5 DVD

CHF50.00