Fjalët e qiririt

CHF9.90

S’ka stok

Në këtë përmbledhje që është përgaditur nën kujdesin e shkrimtarit të mirënjohur Odhise Grillo janë vendosur përralla në prozë, tregime, përralla në vargje, vjersha dhe poema.

Titulli: Fjalët e qiririt
Autorë: Naim Frashëri
Përpunimi grafik: Alba Janaqi
Kopertina: Studio EKD
Botues: Ali Lleshi

Në këtë përmbledhje që është përgaditur nën kujdesin e shkrimtarit të mirënjohur Odhise Grillo janë vendosur përralla në prozë, tregime, përralla në vargje, vjersha dhe poema.

Ky libër është pregaditur për fëmijët por pa kurrfarë hezitimi mund të lexohet edhe nga të rriturit.

Përmbajtja e librit: Bagëti dhe Bujqësia, Historia e Skënderbeut, Dëshira e vërtetë e Shqiptarëve, Parajsa dhe fjala Fluturake, Plaku i urtë, Të tre miqtë e njeriut, Fjala e vërtetë, Njeriu pa mend, Kali, Dragoi, Qeni, Qeni dhe besa e tij, Fjalë të vlera, Vetëdija, Genjështari, Qengji, Qilpëra, Ati dhe djemtë e tij, Çali, Të urtët, Dimri, Ahmeti, Pranvera, Vera, Vjeshta, Dimri, Dhelpra dhe Lejleku, Gjinkalla dhe Miza e dheut, Korbi dhe Dhelpra, Gomari dhe Kafshët e egra, Pëllumbat dhe Laraskat, Ujku dhe Qengji, Breshka me Shkabën, Të dy Qetë dhe Ujku, Qeni dhe hija e tij, Kunadhja e veshur si Këndes, Grera dhe Milingona, I Marri dhe i Urti etj…..

Kategoritë

Fjalët e qiririt

CHF9.90