Fjalor i terminologjisë fetare

CHF49.90

3 stok

Shtëpia Botuese Logos-A para lexuesve sjell veprën “Fjalor i terminologjisë fetare”, të akademik Ekrem Murtezait. Botimi i tretë i këtij fjalori përbën një format të përditësuar e të përmirësuar të kësaj vepre.
Kjo është një prurje e veçantë në ligjëratën akademike dhe në kulturën shqiptare në përgjithësi.

Titulli: Fjalor i terminologjisë fetare
Autor: Ekrem Murtezai
Formati: B5
Faqe: 600

Shtëpia Botuese Logos-A para lexuesve sjell veprën “Fjalor i terminologjisë fetare”, të akademik Ekrem Murtezait. Botimi i tretë i këtij fjalori përbën një format të përditësuar e të përmirësuar të kësaj vepre.
Kjo është një prurje e veçantë në ligjëratën akademike dhe në kulturën shqiptare në përgjithësi.

Kategoritë

Fjalor i terminologjisë fetare