POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Fjalori i parë i ilustruar i xhepit (Fjalët e para)

CHF6.90

5 stok

Fjalor xhepi për fëmijë botohet nga vëllezerit tafa. Ky botim ka per qëllim që nëpërmjet fotove të shumë objekteve, kafshëve , enë shtëpiake, vegla pune etj,  i përcillet lexuesit të vogël  në gjuhen shqipe dhe njëkohësisht edhe në gjuhën angleze.

Impakti i parë me pikturat e bën fëmijën të përthithë fjalët në të dy gjuhët njëkohësisht.

Titulli: Fjalori i parë i ilustruar i xhepit.

Fjalët e para,

Fjalor xhepi për fëmijë botohet nga vëllezerit tafa. Ky botim ka per qëllim që nëpërmjet fotove të shumë objekteve, kafshëve , enë shtëpiake, vegla pune etj,  i përcillet lexuesit të vogël  në gjuhen shqipe dhe njëkohësisht edhe në gjuhën angleze.

Impakti i parë me pikturat e bën fëmijën të përthithë fjalët në të dy gjuhët njëkohësisht.

Botoi : Vëllezërit Tafa

Kategoritë

Fjalori i parë i ilustruar i xhepit (Fjalët e para)