POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Fletore Sociologjike me parathënie nga Sead Zimeri

CHF9.90

5 stok

Autor: Ali PAJAZITI
Titulli: Fletore sociologjike me parathënie nga Sead Zimeri
Faqosja: Elvis BEJTEJA

“Në shoqërinë tonë në veçanti duhet të diskutohet çështja e intelektualit i cili i’u bën ballë valëve të kohës të establishmentit, të asaj që pranohet si e paketuar, e gatshme dhe që duhet të pranohet. Në këtë drejtim ne kemi nevoj si për ujin, që të dijmë ta themi atë që e mendojmë pa dorëza”.

Kategoritë

Fletore Sociologjike me parathënie nga Sead Zimeri