Flokarta dhe Tre Arushët

CHF5.90

2 stok

Përralla klasike “Flokarta dhe Tre Arushët” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Flokarta dhe Tre Arushët
Botues: Efekos

Përralla klasike “Flokarta dhe Tre Arushët” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Flokarta dhe Tre Arushët