Fuqia e mendimit pozitiv ( Komplet me 3 Libra )

CHF21.90

12 stok

Mendimi është një forcë efektive, nga e cila buron secila forcë e jashtëzakonshme. Motivuesi më i mirë dhe njëri ndër librat më të suksesshëm në botë.

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Arta Ujkaj
Faqe: I – 272, II – 246, III – 152
Botues: Sira

Mendimi është një forcë efektive, nga e cila buron secila forcë e jashtëzakonshme. Motivuesi më i mirë dhe njëri ndër librat më të suksesshëm në botë.

Besoni në vete! Duhet të keni besim në aftësitë tuaja! Pa besim bindës ose të kuptueshëm në fuqitë tuaja, nuk mund të jeni të suksesshëm, as të lumtur. Por, do të keni sukses me vetëbesim të vendosur. Ndjenjat e inferioritetit dhe të paaftësisë, e pengojnë arritjen e shpresave tuaja, por vetëbesimi udhëheq në drejtim të vetë realizimit dhe të suksesit të asaj që keni ndërmarrë. Për shkak të rëndësisë së këtij qëndrimi mendor, ky libër do t’ju ndihmojë që të besoni në vete dhe të lironi fuqinë e brendshme.

Kategoritë

Fuqia e mendimit pozitiv ( Komplet me 3 Libra )