Fytyra të islamit, biseda për probleme bashkëkohore

CHF8.90

4 stok

Fytyra të islamit është një seri diskutimesh televizive që shqyrtojnë probleme dhe çështje bashkëkohore në lidhje me dymbdhjetë koncepte Islame: Dinin, Teuhidin, Kitabin, Sirën, Sheriatin, Adl, Ibadeh, Ilm, Halifa, Dave, Xhihadin dhe Umren.

Category:

Titulli: Fytyra të islamit, biseda për probleme bashkëkohore
Titulli i origjinalit: Face of Islam, Conversations on Contemporary Issues
Autorë: Ziauddin Sardar
Përkthyes: Mimoza Sinani, Elma Berisha
Botues: Logos – A
Biblioteka: Mendimi Islam
Për botuesin: Adnan Ismaili
Kryeredaktor: Husamedin Abazi
Redaktor biblioteke: Nexhat Ibrahimi
Redaktor gjuhësor: Nazif Zejnullahu
Redaktor artistik dhe dizajni: Edib Agagjyshi
Redaktor teknik: Naser Fera
Faqosës: Sedat Halimi
Mbikëqyrës i shtypit: Kemal Ismaili
Përgaditja kompjuterike: Focus Pro – Shkup
Shtypi: Focus Print

Fytyra të islamit është një seri diskutimesh televizive që shqyrtojnë probleme dhe çështje bashkëkohore në lidhje me dymbdhjetë koncepte Islame: Dinin, Teuhidin, Kitabin, Sirën, Sheriatin, Adl, Ibadeh, Ilm, Halifa, Dave, Xhihadin dhe Umren.

Seria televizive tuboi mendimtarët më origjinal muslimanë, shkrimtarë, profesionistët dhe aktivistët nga vende të të largëta si Pakistani dhe Nigeria, Arabia Saudite dhe Malejzia, Sudani dhe Turqia, Australia dhe Kanadaja dhe i ftoi ata që të shpjegonin, të shqyrtonin dhe diskutonin sesi aplikohet koncepti i zgjedhur i tyre ndaj problemeve të botës moderne.

Kategoritë

Fytyra të islamit, biseda për probleme bashkëkohore