Gel Aloe Vera Argussy

CHF12.00

1 stok

Erdhi i shumëprituri Argussy Eye Gel. Eliminues i rrudhave rreth syrit !! Ky Gel është pasuruar me përbërësit natyral Aloe Vera kry i cili është i njohur për parandalimin e plakjes së lëkurës, duke hequr qelizat e vdekura duke hidratuar lëkurën në mënyr natyrore.

Category: Tags: , , ,

Erdhi i shumëprituri Argussy Eye Gel

Eliminues i rrudhave rreth syrit !! Ky Gel është pasuruar me përbërësit natyral Aloe Vera kry i cili është i njohur për parandalimin e plakjes së lëkurës, duke hequr qelizat e vdekura duke hidratuar lëkurën në mënyr natyrore.

Laboratori i Teknologjisë kozmetike ‘’Faculdade de Ciencias de Ribeirao Preto Farmaceuticas’’ në Brazil ka vërtetuar se ekstraktet e Aloe Vera janë efektive për përmirësimin dhe hidratimin e lëkurës.

Departamenti i dermatologjis në Spitalin Universitar të Liezhit në Belgjikë ka konfirmuar se Gel Aloe Vera është Geli që më së shumti nga ky gel përfiton lëkura dhe me përdorimin e këtij Geli lëkura krijon një qëndrueshmëri të gjate rinore.

Dobite e Gel Aloe Vera:

Parandalon plakjen e lëkurës.
Heq qelizat e vdekura të lëkurës.
Përmirëson lëkurën e thatë nën sy
Forcon tonet e lëkurës
Largon shenjat e lëkurës
Eliminon rrudhat rreth Syrit
Forcon shikimin e syve me përdorim të përditshëm
Është hidratues i lëkurës
Ndihmonë në uljen e puffiness duke minimizuar rudhat e lëkurës rreth syve tuaj
Rikthen shkëlqimin e lëkurës dhe fytyrës
Ruan lagështin e duhur në zonen rreth syrit
Qetëson lëkurën dhe relakson syrin
Redukton enjëten e syrit dhe rreth tij
Me përdorimin e Gel Aloe vera ju do të filloni të i shihni rezultatet brenda një jave.

Përdorimi: Merret një sasi e vogël nga Gel Aloe Vera dhe hudhet në pjesen rreth syrit deri sa të shpërndahet tërisht.

Gel Aloe Vera duhët të mbahet në tëmperatur të ftohte..

Kategoritë

Gel Aloe Vera Argussy