Gijthçka rreth agjërimit dhe muaji i ramazanit

CHF10.00

S’ka stok

Category:

Titulli: Gijthçka rreth agjërimit dhe muaji i ramazanit
Autorë: Ali Budak
Përkthyes: Dr. Mithat Hoxha
Redaktorë: Hiqmet Patozi, Abaz Veizi
Botues: Sh. B. Prizmi
Shtypi: Arbëria – Tiranë

Islami e udhëheq njerëzimin drejt asaj ç’ka është më e mirë dhe e drejtë fillimisht përmes besimit. Forca dhe qëndrueshmëria e besimit dhe besnikërisë së vërtetë e të pastër varet nga adhurimi.

Ky libër synon të zbulojë pozitën e shenjtë të agjërimit në Islam, duke siguruar informacion të plotë përsa i përket vendit të tij në besimin Islam dhe mbi muajin e Ramazanit.

Përmbajta e librit: Agjërimi në Islam dhe fetë e tjera, dobitë dhe vlerat e agjërimit, Ilojet e agjërimit, bujaria në muajin Ramazan, agjërimi dhe shëndeti etj…

Kategoritë

Gijthçka rreth agjërimit dhe muaji i ramazanit

CHF10.00